Alt om bil

Derfor burde du overholde serviceintervallene

Serviceintervaller bil

Derfor lønner det seg ikke å droppe planlagte serviceintervaller på bilen din

Serviceintervaller bil: Senior kommunikasjonsrådgiver i NAF, Nils Sødal, råder folk til å ikke hoppe over service på bilen tross situasjonen vi nå befinner oss i.

Årsaken til dette er rett og slett at du som bileier ikke skal miste retten til reklamasjon dersom det går over tiden bilen skulle hatt service. Sødal sier at serviceprogrammet er viktig å følge for å beholde dine rettigheter om det oppstår feil.

Serviceintervaller bil – du er ikke alene

Som bileier har du et ansvar for å overholde serviceintervallene for at garantien på bilen skal holde. Det vil ikke dermed si at du står alene i å løse dette.

Serviceintervaller bil

Ivar Bunæs beroliger kunder med at de trygt kan overholde sine serviceintervaller på bil, Foto: Erik Arnesen

Ivar Bunæs er leder for servicemarkedet på Bryn, og beroliger bileiere som nå er i tvil om hva de burde gjøre:

– Nå er det en helt spesiell situasjon vi står inne i. Erik Arnesen Bryn en blant de verkstedene som allikevel holder åpent, og vi har innført smitteverntiltak sånn at vi kan ta i mot verkstedkunder som normalt. På den måten håper vi at vi hjelper folk å overholde intervallene sine slik at du som bileier beholder garantien og andre rettigheter.

Serviceintervaller bil

Denne gjengen vil hjelpe deg å overholde serviceintervallene på bilen din, Foto: Erik Arnesen

Har du spørsmål knyttet til din neste service, eller lurer du på andre ting i forbindelse med din bil? Kontakt oss helt uforpliktende her:

     

     

     

    Kilde: NAF