Audi

Audi A3 hybrid

Audi A3 hybrid

Audi A3 hybrid

Audi A3 hybrid er den fjerde generasjonen A3. I 1996 etablerte Audi en ny bilklasse: Premiumkompakt. A3 Sportback ble den fjerde generasjonen av suksessmodellen A3.

A3 Sportback hybrid har:

  • Rekkevidde på 59-63 kilometer
  • 245 hestekrefter
  • Akselerer fra 0-100 kilometer i timen på 6,8 sekunder
Audi A3 hybrid

Hybriden i fargen Manhattan gray, Foto: Audi

Interiør og pris Audi A3 hybrid

I cockpiten til A3 Sportback finner du kjente elementer fra Audis større modeller, med for eksempel et 10.1-tommers touch-betjeningspanel sentralt i midtkonsollen som standard. Systemet har blant annet håndskriftgjenkjenning, gir akustisk tilbakemelding, og kan også styres med tale.

Her kan du lese mer om pris på Audi A3 hybrid.

Audi A3 hybrid

Interiøret i A3 Sportback hybrid, Foto: Audi

Audi A3 hybrid

God plass i baksetet på hybriden, Foto: Audi

Du finner også dekorelementer av aluminium eller karbon, markante dørhåndtak og instrumenter med «black-panel»-utseende.

For første gang brukes også setetrekk av resirkulerte PET-flasker. Dette er noe Audi tydeligvis satser på fremover, hvor de både satser på elektriske biler og samtidig bruker resirkulert materiale i bilen der det lar seg gjøre. Audi e-tron GT skal for eksempel ha teppe i resirkulert fiskegarn.

Motor og rekkevidde hybriden

A3 Sportback kan levers med en 1,5 TFSI-motor med 150 hestekrefter. Modellen har forhjulsdrift og en sekstrinns manuell girkasse, eller en syvtrinns «S tronic» dobbeltclutchkasse som tilvalg.

Audi oppgir rekkevidde til hybriden fra 59 og opptil 63 kilometer.

Her kan du lese om flere hybrider fra Audi.

Audi A3 hybrid

A3 Sportback hybrid, Foto: Audi

God plass i A3 Sportback hybrid

A3 Sportback tilbyr god plass og funksjonalitet. Bilen har en lengde på 4,34 meter og en bredde på 1,82 meter uten speil, mens høyden er på 1,43 meter og akselavstanden på 2,64 meter.

Bagasjerommet er på 280 liter, som økes til 1100 liter når bakseteryggen felles, og bagasjeromsgulvet kan reguleres i flere høyde.

Audi A3 hybrid

Bagasjerommet på hybriden, Foto: Audi

 

Har du spørsmål om A3 Sportback eller andre Audi-modeller? Da kan du kontakte oss helt uforpliktende her:


     

    Kilder: Audi Norge