Audi

Audi A4 Avant, stasjonsvogn med bra spekter av kvaliteter

Audi A4 Avant

Audi A4 Avant er en praktisk og sportslig stasjonsvogn for hele familien

Audi A4 Avant er både sportslig og praktisk og kan by på smarte digitale løsninger for deg som sjåfør. Den nye utvendige designen skiller den tydelig fra forgjengeren.

Audi A4 Avant

Interiøret i A4 stasjonsvognen, Foto: Audi

Audi A4 stasjonsvogn, bagasjerom

Bagasjerommet på 495 liter kan utvides til 1495 liter når seteryggen er slått ned. Seteryggen kan deles i forholdet 40:20:40. Elektrisk bagasjeromstildekning og fjernopplåsing av seteryggen hører med til standardutstyret. Enda mer fleksibilitet får du med festesettet (ekstrautstyr) med to teleskopstenger som festes til skinnesystemet i bagasjerommet og holder bagasjen på plass.

Audi A4 Avant

Bagasjerommet i A4, Foto: Audi

Businesspakken til A4 Avant hjelper deg å holde oversikten og konsentrasjonen, også på lange forretningsreiser. Du kan ta telefonen, bruke stemmestyring og styre førerinformasjonssystemet med multifunksjonsrattet. MMI navigasjon plus med MMI touch betjenes enkelt og intuitivt og dirigerer deg trygt utenom køer.

Audi A4 Avant

Baksetet i stasjonsvognen, Foto: Audi

Audi A4 Avant 2020

A4 Avant har et dynamisk design. I fronten finner du en bred singleframe-grill og store luftinntak. Hekken kjennetegnes av en markant diffusor med integrerte trapesformede enderør og en kromlist som forbinder LED-lyktene.

Med de ulike utstyrversjonene kan du kombinere designpakker til eksteriøret og interiøret. Utvendig kan du for eksempel velge den sportslige S line-pakken med sportsunderstell og S-spesifikk grill og diffusor. Utstyrsversjonen edition one gjør for eksempel bilen ekstra sportslig med detaljer som Audi-ringer på sidene, 19-tommers felger, rødlakkerte bremsekalipere og takkantspoiler i RS-design.

Audi stasjonsvogn, motorer i A4 Avant, pris

Audi A4 Avant

Kjekk stasjonsvogn fra Audi, Foto: Audi

Audi A4 Avant har flere motor-alternativer. 2,0-liters TFSI-bensinmotoren leveres med 150, 190 eller 245 hestekrefter. Sistnevnte har ultra-teknologi som ved behov aktiverer quattro firehjulsdrift på brøkdelen av et sekund. Denne kvaliteten sikrer optimalt veigrep og byr på behagelig kjøredynamikk.

Her kan du lese mer om leasingkampanjen til Audi A4 Avant.

2,0-liters TDI-dieselmotoren leveres med 136, 163 eller 190 hestekrefter, mens 3,0-liters TDI-motoren leveres med 231 hestekrefter.

Noen av motorvariantene har 48-volts mildhybridsystem med reimdrevet startgenerator og litiumionbatteri. Denne teknologien kan for eksempel slå av motoren under kjøring og sette bilen i rullemodus for å redusere forbruket.

Her er en oversikt over flere stasjonsvogner fra Audi.

Har du spørsmål? Kontakt oss helt uforpliktende her:

Kilde: Audi Norge