Audi

Audi Q5 plug-in hybrid

Av 3. november 2019 No Comments

Audi Q5 TFSI e quattro plug in hybrid

Audi Q5 hybrid 55 TFSI e quattro har en toppfart på 135 km/t i elektrisk modus. Akselerasjon fra 0 til 100 km/t skjer på 5,3 sekunder, hvor toppfarten ligger på 230 km/t. Firehjulsdriften deaktiveres når det ikke er behov for den, men den forblir tilgjengelig. Lader du hybriden med industrikontakt på 400 V/16 A, blir den fulladet på 2,5 time. Nå kan du bestille den første av Audi sine nye ladbare hybrider: Audi Q5 plug-in hybrid 55 TFSI e quattro.

Audi q5 hybrid

Audi Q5 hybrid – inntil 49 km rekkevidde

Hybridens elektriske rekkevidde, målt i Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP, som er ny europeisk testmetode (kjøresyklus) for å typegodkjenne biler for det europeiske markedet), er på inntil 49 km. Bensinforbruket ved blandet kjøring er på 0,24 – 0,21 liter per mil.

Audi Q5 hybrid

Audi Q5 hybrid fungerer fint som familiebil, samtidig som det er en sprek bil med 367 hester.

Audi Q5 bagasjerom

Bakseteryggen i Audi Q5 er tredelt. Bagasjerommet har et volum på 550 til 610 liter (e-tron har 660) avhengig av posisjonen til seteryggen. Slår du bakseteryggen helt ned, øker volumet til 1550 liter.

Elementer som vendbar matte, og tilgjengelig ekstrautstyr som sensorstyring av den elektriske bakluken og luftfjæring med manuell senking, gjør det enklere å laste inn i bilen.

Salgskonsulent på Audi, Therese Kokkim, kjører selv Q5 hybrid, og er svært fornøyd med hvordan den fungerer for hennes familie i hverdagen.

– Det er en utrolig fin bil å kjøre. Den er komfortabel og romslig, noe vi synes er spesielt viktig da vi bruker den som familiebil. Den er også ærlig på rekkevidden, og vi kan stole på at vi kommer dit vi skal i elektrisk modus. Samtidig er det en sprek bil med sine 367 hester!

 

Audi q5 hybrid

Bagasjerommet på Audi Q5 har 550 liter som standard volum.

Audi q5 hybrid

Du kan se leasingpris på Audi Q5 her. 

Audi q5 hybrid

Tre ulike kjøremoduser – hjelper deg i hverdagen

Audi Q5 hybrid hjelper deg med smart og variabel elektrisk kjøring, slik at du kan gjøre store deler av din ferdsel i hverdagen elektrisk. Audi Q5 55 TFSI e quattro har tre moduser: Hybrid modus, EV modus og Batteri Hold modus.

Hybrid-modus aktiveres automatisk med rute-guide i navigasjonssystemet. EV-modus er den grunnleggende settingen hver gang hybriden startes, og gjør at den vil kjøre i konstant elektrisk modus frem til føreren akselererer over en bestemt variabel. Det tredje moduset er batterisparings-modus hvor batterinivåets kapasitet bevares på nåværende nivå.

 

Audi q5 hybrid

 

myAudi-app fikser detaljene på din ladbare hybrid

Med myAudi-app, kan du sjekke batteri og status på rekkevidde. Du kan også starte ladeprosess, programmere ladings-timer og ha oversikt over lade- og forbruksstatistikk.

Rute-guide i appen og MMI navigasjonen i bilen viser deg også oversikt over ladestasjoner. I tillegg hjelper appen til med blant annet forvarming- eller eventuell nedkjøling av hybriden før avreise.

 

Vil du ha mer informasjon, så kontakter du oss her helt uforpliktende.

 

Kilder: NAF, wltpfacts.eu og Audi