Audi

Audi Q8 hybrid

Audi Q8 hybrid

Audi Q8 hybrid

Audi Q8 er her som hybrid. Dette er høydepunktene til de to alternativene du kan velge mellom av Audi Q8 TFSI e quattro:

  • Audi Q8 55 TFSI e tilbyr en elektrisk rekkevidde fra 44 til 47 km og opptil 280 kW (381 hk) systemeffekt. Hybriden akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,8 sekunder.
  • Audi Q8 60 TFSI e tilbyr opptil 340 kW (462 hk) systemeffekt, med en elektrisk rekkevidde fra 44 til 45 km, og en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på kun 5,4 sekunder.

Bestilling av hybriden er åpen.

Audi Q8 hybrid

Hybriden Audi Q8, Foto: Audi

Audi Q8 SUV hybrid 2021

Drivlinjen på Q8 60 TFSI e quattro har maks dreiemoment er 700 Newtonmeter. Q8 55 TFSI vil ha dreiemoment på 600 Newtonmeter. Begge kan kjøres på eldrift i hastigheter inntil 135 km/t og har potensiell toppfart på 240 km/t.

Audi Norge skriver at det kompakte e-tron-ladesystemet er tilgjengelig som standard. Det består av en kontrollenhet, inkludert en tilkoblingskabel til bilen samt to forskjellige strømtilkoblingskabler (med husholdnings- og industristøpsler).

Se kampanje på Audi Q8 TFSIe Hybrid her:

Audi Q8 plug-in hybrid

Audi Q8 hybrid

Hybriden i fargen Glacier white, Foto: Audi

Med e-tron Charging Service har du mer enn 150 000 ladepunkter i 25 europeiske land, individuelle priser for bypendlere og de som kjører langt, intelligent ruteveiledning samt en oversikt over alle ladeprosessene og regningene.

Med Audi Q8 hybrid får du et sporty interiør som standard. Interiøret har funksjoner som for eksempel justerbare sportsseter foran i en kombinasjon med Alcantara Frequenz/skinn og S-detaljer på armlenene. Hybriden har også sportspakken S line og standardutstyr som blant annet HD Matrix LED-frontlykter og LED-baklys eller rødmalte bremsekalipere som gir bilen en markant tilstedeværelse.

Audi Q8 hybrid

Interiøret i hybriden Audi Q8, Foto: Audi

Q8 2021 interiør

Audi Q8 hybrid

Bagasjerommet på Q8, Foto: Audi

Audi Q8 55 TFSI e har 19-tommers lettmetallfelger i 5-armet aerodesign som standard. Du kan også velge individuelt tilleggsutstyr på begge modeller etter ditt ønske.

Audi Q8 hybrid

God plass til passasjerer i Q8, Foto: Audi

Hybriden er utstyrt med MMI Navigation plus med MM touch response og Audi connect, samt Audi virtual cockpit med TFSI e-spesifikke skjermer. Her ser du for eksempel systemets totaleffekt, kjøremodus samt batteriets ladetilstand, og den gjenværende aktuelle rekkevidden.

Her kan du lese mer om hybrider fra Audi.

 

Har du spørsmål? Kontakt oss helt uforpliktende her:

     

     

    Kilde: Audi Norge, Bilnorge.no