Audi

Audi VIP-event | A night to remember

Av 16. desember 2019 No Comments
Audi VIP-event

Nytt Audi-anlegg hos Erik Arnesen Bryn

Det nye anlegget ble innviet med et fartsfylt VIP-event. En kjølig høstkveld 17. oktober 2019, strømmet det gamle og nye kunder til Erik Arnesen Bryn for å delta på Audi VIP-event. Det var Audi Sport show, bobler i glasset og den røde løperen var rullet ut. I anledningen av åpningen, var det også flere eksterne automobile gjester, deriblant UR quattro og R8.

Vi hos Erik Arnesen Bryn er full av ydmykhet og glede over at 450 gjester tok veien til oss denne kvelden.

PS! Flere bilder i bunnen av artikkelen.

Audi VIP-event

Audi R8 | Audi Sport show. Foto: Andrè Jaskiewicz

Audi Sport Show

Verkstedet på Bryn var forvandlet til et imponerende show-lokale av vår samarbeidspartner Z event med alt man forventer av et forrykende Audi Sport show. Det var lyd, lys, røyk og ikke minst en helt rå Audi Sport line up:

  • Audi RS3 Sportback
  • Audi RS4 Avant
  • Audi RS5 Sportback
  • Audi RS6 Performance
  • Audi TTRS
  • Audi R8 Performance
Audi VIP-event

Audi Sport show. Foto: Andrè Jaskiewicz

Sjekk stemningen fra kvelden

– Vi vil rette en stor takk til alle våre kunder og samarbeidspartnere som deltok denne kvelden og skapte den råeste Audi-stemningen jeg har opplevd, sier Odd-Endre Haugsrud, Salg- og Markedssjef for Audi på Bryn.

Nytt moderne Audi-anlegg hos Erik Arnesen Bryn

Det nye Audi-anlegget er bygget for den elektriske fremtiden.

– På verkstedet kan vi ta i mot alle de elektriske nyhetene fra Audi de kommende årene, forteller service-markedssjef Preben Strøm-Wilhemsen.

Kim Staw som er servicesjef forklarer at reparasjon av elbiler ikke bare krever noe annet av verkstedet, men også av mekanikerne. Det har dermed vært en snuoperasjon rundt kompetanse for teamet på verkstedet hos Erik Arnesen Bryn. Staw er spesielt stolt av at han nå har flere mekanikere som er godkjente høyvolts-teknikere – en kompetanse som kreves for å arbeide på de nye elbilene fra Audi.

Salgshallen er også flunkende ny. Matias Orlien som er salgsleder på Audi, fremhever det hyggelige kundeområdet og design-rommet, hvor kunden kan bygge sin bil i ro og mak på storskjerm sammen med en salgskonsulent.

Audi VIP-event

Audi VIP-event | Audi-team EAB. Foto: Andrè Jaskiewicz

Underholdning & Goodiebags

Need Music stod for underholdningen, og gjestene fikk med seg Erik Arnesen Bryn-goodiebag hjem når kvelden var over. Nyheter som Audi e-tron og Q5 hybrid var utstilt, og en gammel traver – UR quattro.

 Ur quattro

UR quattro. Foto: Øyvind Rasch Olsen

Se flere bilder fra VIP-eventet i bildegalleriet

 

Audi VIP-event

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

 

 

Foto: Andrè Jaskiewicz