Audi

Audi e-tron quattro

Av 19. oktober 2017 No Comments
audi e-tron quattro

Audi e-tron quattro

Audi e-tron quattro er klar for bestilling høsten 2018, og de første bilene blir utlevert til kunder i slutten av året.

Her finner du pris på Audi e-tron!

Nå er første prisindikasjon på Audi e-tron klar!

Audi AG melder i dag, 15.mars, følgende: «prisindikasjonen er 80.000 euro i det tyske markedet. Merk at prisindikasjonen er inkludert merverdiavgift, som det foreløpig er fritak for i det norske markedet. Endringer før lansering kan forekomme.»

Med andre ord er det en ytterst konkurransedyktig elektrisk SUV med firehjulstrekk og hengerfeste vi snakker om!

– Dette er en prisindikasjon som viser at bilen kanskje er innen rekkevidde for enda flere enn de som i dag har reservert en plass i køen, uttaler direktør for Audi Norge, Elin Sinervo.

Les mer om at Audi e-tron kommer med hengerfeste her

Audi e-tron quattro

Prototypen av Audi e-tron ble vist frem på bilmessen i Geneve i februar. Nå har produsenten gitt en tydelig indikasjon på hvilket prisnivå den elektriske SUVen vil ligge på Foto: Audi

 

Audi e-tron levering

– Vi forventer veldig god tilgang på biler til det norske markedet og vi er klare til å ivareta mange flere enn de som til nå står på reservasjonslisten, sier Elin Sinervo, direktør for Audi i Norge.

Angående spørsmålet om når e-tron kan leveres ut til norske kjøpere, sier hun:

– De første demonstrasjonsbilene skal ankomme landet mot slutten av 2018 og de første kundebilene planlegges utlevert rett over nyttår.

 

Audi e-tron quattro

Audi e-tron quattro concept ble vist frem på Lillestrøm for over 1200 av de som har reservert bilen. Foto: Paul Rene Bergan | Erik Arnesen Bryn

Premiere og bestilling

E-tron lanseres i sin produksjonsform i august. Mer konkret informasjon om utstyr, priser og annet kommer i forbindelse med at det åpnes for bestilling til høsten.

Reserver Audi e-tron quattro allerede i dag

Ved å reservere Audi e-tron quattro vil du være en av de første som får informasjon om pris og utstyr. Linken tar deg direkte inn til reservasjonsløsningen : Forhåndsreserver din nye Audi e-tron  her

 

audi e-tron quattro

Konseptbilen vist frem i München i høst. Audi e-tron quattro får rekkevidde på 500 km og er en elektrisk SUV Foto: Martin Eriksen / Erik Arnesen Bryn

 

Det kommer flere elektriske modeller fra Audi de neste åreneles om Audi e-tron Sportback concept her

Tre elektriske motorer sørger for fremdriften til Audi e-tron quattro concept; en på forakselen og to på bakakselen. Motorene har en enorm effekt, tilsammen leverer de 435 hestekrefter. En boostfunksjon kan øke effekten over kortere perioder – til hele 503 hestekrefter. 0-100 gjøres unna på 4,6 sekunder og toppfarten er regulert til 210 km/t.

Lav støy på grunn av redusert luftmotstand

For redusert innvendig støy og økt rekkevidde, er Audi e-tron quattro concept designet for å styre luftstrømmen gjennom og rundt bilen på en mest mulig effektiv måte. Sidespeilene er erstattet av kameraer, som felles ut ved kjøring. Aerodynamiske elementer aktiveres på bilens panser, sider og bakende når farten passerer 80 km/t, noe som bidrar til ytterligere reduksjon i luftmotstand.

God plass og brukervennlig teknologi

Den nye el-SUVen er 4,88 m lang, 1,93 m bred og 1,54 m høy. Bagasjerommet er på 615 l.

Du betjener selvkjøringsprogrammer, media og navigasjon via berøringsskjermer. Det digitale instrumentpanelet, Audi Virtual Cockpit, er kjent fra dagens modeller.

audi e-tron quattro

Audi e-tron quattro concept kommer med firehjulstrekk og en romslig kupè Foto (illustrasjon): Volkswagen

Hva betyr e-tron?

Frem til nå har e-tron vært betegnelsen Audi har brukt på sine plug-in hybridmodeller, Audi A3 e-tron og Audi Q7 e-tron. Nå blir også den nye fullelektriske bilen en del av e-tron-familien.

Audi kommer med flere elektriske bilmodeller fremover, og lanserer èn ny modell i året fra 2018 til 2020. I 2025 skal Audi ha minst åtte fullelektriske modeller i porteføljen.

 

Ikke helt klar for å reservere? Men du ønsker mer informasjon om bilen

Følg med på vår Facebook-side eller send oss din kontaktinfo dersom du ønsker å holdes oppdatert på vilkår og muligheter:

Vi vil kun kontakte deg angående din forespørsel

 

Kilder:

Audi.no, tu.no