Audi

Audi e-tron Sportback

audi e tron sportback

Audi e-tron Sportback – elektrisk coupé

Audi e-tron Sportback har ankommet Audi-anlegget på Bryn. Kontakt oss her helt uforpliktende med dine spørsmål om modellen:

 

Modellen er en  fullelektrisk coupé-SUV med en startpris på kroner 519.221,- levert Oslo ( Erik Arnesen Bryn). Bestilling av Audi e-tron Sportback 50 og 55 er åpen.

Dette er elbil nummer to fra Audi. Du kan allerede nå bestille din nye elbil – coupé. Sportback kombinerer kraften av en SUV – med designet og kjøreopplevelsen til en firedørs coupé. Designet bidrar til enda lavere luftmotstand, noe som påvirker rekkevidden positivt. Bagasjeromsplassen er på hele 615 liter.

audi e tron sportback

audi e tron sportback, Foto: Martin Eriksen l Erik Arnesen Bryn

Rekkevidden på Audi e-tron Sportback 50 og 55

Elbilen har tillatt hengervekt på 1800 kg, noe som gjør den til en praktisk familiebil og arbeidsbil. Elbilen kommer i to utgaver 50 og 55. Det som skiller modellene fra hverandre er batteri og rekkevidde. Standardutstyr og utstyrspakker er det samme for både 50 og 55. Estimert rekkevidde for e-tron Sportback 55 er oppgitt til inntil 477 km etter WLTP-standarden. Se kampanje på e-tron Sportback 55 her: For Sportback 50 er rekkevidden på inntil 372 km. Sportback 50 er utstyrt med et 71 kWh-batteri, mens 55-utgaven er utstyrt med et batteri på 95 kWh. Se kampanje på e-tron Sportback 50 her: 

audi e tron sportback

Plasma Blue, audi e tron sportback 55, Foto: Audi

Levering allerede vår 2020

Audi e-tron Sportback produseres på Audis CO2-nøytrale fabrikkanlegg i Brüssel. Audi forventer at de første bilene ankommer det norske markedet våren 2020.

audi e tron sportback

Elbil nummer to i rekken fra Audi, e-tron Sportback, Foto: Audi

Pris fra 521.000,- på Audi e-tron Sportback

e-tron Sportback 50 pris fra 521 000,-*
e-tron Sportback 55 pris fra 661 000,-*

Launch Edition | Standardutstyr

  • Adaptiv luftfjæring
  • Varmeseter foran
  • Navigasjon plus
  • quattro firehjulsdrift
  • LED hovedlys
  • Cruise kontroll
  • Elektrisk bakluke
  • Virtual cockpit
  • Parkeringssensor foran og bak
  • Varmepumpe, samt ekstra oppvarming for kupé og batteri
audi e tron sportback

Interiøret i e-tron Sportback, Foto: Audi

Designet og kjøreopplevelsen til en firedørs coupé

Hele designet viser med tydelighet tilhørigheten til Audi-familien, samtidig som alt er optimalt tilpasset den dynamiske elbilens behov for redusert luftmotstand. Små kameraer har erstattet utvendige speil. I tillegg til at dette reduserer luftmotstanden, eliminerer det i stor grad blindsone-problematikken. Kamerabildene kan føreren se på egne displayer i dørene.

e-tron Sportback er 4.9 meter lang, 1,9 meter bred og 1.6 meter høy. Elbilen har dermed romsligheten til en SUV, mens designet bidrar til en kjøreopplevelse av en coupé. Sportback concept ble vist først frem på bilmessen i Shanghai i april 2017, og er en fullelektrisk pakke hvor vekten er lagt på elbilens design, teknologi og kraft. Med en motor på mellom 320-370 kW, skal elbilen fikse 0-100 på 4,5 sekunder. Mens Audi e-tron er en SUV, er Sportback en coupè-variant. Her kan du også lese utfyllende om e-tron 50 og 55.

audi e tron sportback

Plasma Blue, Audi e tron sportback 55, Foto: Audi

Lading av Audi sin nye elbil

Muligheten for hurtiglading på henholdsvis 120 kW og 150 kW for de to variantene innebærer at e-tron Sportback er godt egnet for langtur, med muligheten for å lade opptil 80 prosent av batteriets kapasitet på bare en halvtime.

Ønsker du tips til hvordan man får mest ut av lading også på vinterstid? – her finner du 8 punkter.

Audi e-tron Sportback interiør

Audi e-tron Sportback interiør. Foto: Audi

Interiør e-tron Sportback

Med lyst interiør, fire individuelle seter og innovativ lysteknologi, er elbilen en opplevelse på innsiden også. Digitalt styrte Matrix LED-lys både foran og bak sørger for optimale lysforhold. En digital Matrix-projektor merker bokstavelig talt veien fremover, i et lyssystem som kan beskrives som en dynamisk kommunikasjonskanal med omgivelsene under kjøring.

audi e tron sportback

Elektrisk Audi: Sportback har egenskapene til en SUV og kjøreopplevelsen av en coupé, Foto: Audi

 

Startprisen på Audi e-tron Sportback er på 521 000,- – basert på hvilket utstyr og pakke man velger og om man velger 55 eller 50. Se pris på Sportback 50 her

Her kan du også sjekke ut oversikten over Audi sine elbiler – både kommende og lanserte.

Har du spørsmål? Kontakt oss helt uforpliktende her:

 

 

Kilder:

Audi

Audi Mediacenter