Chat with us, powered by LiveChat
Audi

Audi e-tron Sportback concept

Av 24. oktober 2017 No Comments
audi e tron sportback

Audi e-tron Sportback concept er neste elbil ut

Audi e-tron Sportback er elbil nummer to fra Audi. Den elegante coupeen kan muligens reserveres høsten 2019.

Audi sin første elbil er allerede lansert, les mer om Audi e-tron her:

Rask og elegant, med 500 km rekkevidde

Audi e-tron Sportback concept ble vist frem på bilmessen i Shanghai i april, og er en fullelektrisk pakke preget av elegant design, fremtidens teknologi og masse kraft. Med en motor på mellom 320-370 kW, skal elbilen fikse 0-100 på 4,5 sekunder. Elbilen vil ha solid rekkevidde – minst 500 km.

audi e tron sportback

Audi e-tron Sportback får et elegant utseende og minst 500 km rekkevidde Foto: Audi / konseptutgave av bilen

 

Mens Audi sin første elbil er en SUV, vil bil nummer to ut i den elektriske rekken være en coupè-variant. Audi e-tron Sportback concept vil ha en rekkevidde på 500 km, blant annet som følge av innovasjon som fører til redusert luftmotstand.

Redusert luftmotstand gir økt rekkevidde og sikkerhet

audi e tron sportback

Sidespeilene på e-tron Sportback er erstattet med små kameraer, som felles ut ved kjøring og vises via display i dørene Foto (illustrasjon): Audi / konseptutgave av bilen

 

Hele designet viser med tydelighet tilhørigheten til Audi-familien, samtidig som alt er optimalt tilpasset den dynamiske elbilens behov for redusert luftmotstand. Små kameraer har erstattet utvendige speil. I tillegg til at dette reduserer luftmotstanden, eliminerer det i stor grad blindsone-problematikken. Kamerabildene kan føreren se på egne displayer i dørene.

Audi e-tron Sportback concept er 4.90 meter lang, 1.98 meter bred og 1.53 meter høy. Akselavstanden er 2.93 meter. Dette plasserer e-tron Sportback i C-segmentet, nært Audi A7.

Lyst interiør og Matrix LED-lys

Med lyst interiør, fire individuelle seter og innovativ lysteknologi, er elbilen en opplevelse på innsiden også. Digitalt styrte Matrix LED-lys både foran og bak sørger for optimale lysforhold. En digital Matrix-projektor merker bokstavelig talt veien fremover, i et lyssystem som kan beskrives som en dynamisk kommunikasjonskanal med omgivelsene under kjøring.

audi e tron sportback

Komfortabelt for baksetepassasjerene også, i Audi e-tron Sportback! Foto: Audi / konseptutgave av bilen

 

audi e tron sportback

Stilig på innsiden. Audi e-tron sportback er innredet med fire individuelle seter og LED-lys for optimale lysforhold Foto (illustrasjon): Audi / konseptutgave av bilen

Elektrisk fremtid

Med e-tron quattro concept og e-tron Sportback concept viser Audi kraft og innovasjon i møte med fremtidens mobilitetskrav. Fortsettelse følger! Du kan også lese mer om elbiler fra Audi her.

audi e tron sportback

Audi satser på en elektrisk fremtid Foto: Audi  / konseptutgave av bilen

 

Ønsker du å holdes oppdatert på elbilene fra Audi? Følg oss gjerne på Facebook eller registrer din kontaktinfo under: