Audi

Skreddersydd service til din skreddersydde bil

Service på bil – skreddersydd for din Audi

Teknikken i dagens biler er komplisert og i rask utvikling. Derfor er det viktigere enn noen gang at mekanikere er oppdatert på de siste løsningene når de utfører service på bilen. Hos oss er vi alltid online med Audi-fabrikkens eksperter.

service på bil

Nye biler er proppet med teknologi – dette har våre mekanikere full kontroll på Foto: Erik Arnesen Bryn

Du skreddersyr din bil. Vi skreddersyr servicen.

Audi service består ikke av en standard oppskrift som kan utføres av hvem som helst. Vi har grundige sjekklister, og det er viktig å ta hensyn til akkurat din bil og hva den har av utstyr.

Vi benytter bilens chassisnummer (for å finne riktig årsmodell, ikke produksjonsår, som kan være avvikende) for å skreddersy sjekklisten til det som er riktig for din Audi.

Hva koster service på bilen? Se kampanje her

service på bil

Vi skreddersyr service på bilen individuelt Foto: Audi

Hvor ofte må jeg ha service på bilen?

Biler fra år 2000 er utstyrt med fleksibelt serviceintervall. Servicelampen vil gå på mellom 15 000 km/12 måneder og maksimalt 30 000 km/24 måneder. Servicelampen tennes i god tid før intervallet er utløpt.

Store fordeler når du trenger akutt service på bilen

Audi mobilitetsgaranti er din trygghet på veien. Denne garantien trer i kraft dersom tekniske problemer gir deg en uforutsett stopp og du ikke kan komme deg til verksted for egen maskin. Ring 04444 – åpent 24 timer i døgnet. Vår samarbeidspartner Viking Redningstjeneste bistår deg på stedet, eller frakter deg til nærmeste Audi verksted.

Dersom din Audi ikke kan repareres umiddelbart (og uhellet ikke er selvforskyldt) hjelper vi deg på følgende måte:

  • Vi dekker leiebil med fri kjørelengde, i inntil fem dager.
  • Vi dekker kostnader til taxi, buss, fly eller tog til destinasjonen.
  • Vi dekker hotell for deg og dine passasjerer i inntil fem dager.

Audi Mobilitetsgarantien er gyldig til neste foreskrevne servicetidspunkt hver gang du tar service hos oss. Et servicehefte med godkjent stempel er din dokumentasjon på at du har gyldig mobilitetsgaranti.

service på bil

Hvis du får akutt motortrøbbel på veien, gir Audi mobilitetsgaranti deg henting med Viking Redningstjeneste, samt leiebil, transport og hotell dersom det er nødvendig (og skaden ikke er selvforskyldt)  Foto: Markus Orlien / Erik Arnesen Bryn

Audi garanti

Alle nye Audi leveres med 2 års garanti uten kilometerbegrensning. For biler som er importert av Harald A. Møller AS og registrert etter 01.01.2011 er denne garantien utvidet til en Norgesgaranti på 5 år / 100.000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Denne garantien gjelder for alle mangler i materiale og produksjon. For en feil eller mangel som kommer inn under Audi garantien må et Audi service-verksted kontaktes for en utbedring.

 

Vi hjelper deg! Din kontaktinfo her:

    Vi vil kun kontakte deg angående din forespørsel