Audi

Folkefavoritten A3 e-tron

Av 4. oktober 2017 No Comments
audi a3 e tron hybrid

Audi A3 e-tron – populær hybridbil i bruktbilmarkedet

Hybridbilen Audi A3 e-tron (Audi A3 Sportback e-tron) har elbilens positive egenskaper kombinert med fordelene til en forbrenningsmotor. Du får en sportslig bil som sparer miljø og penger, som er enkel å lade og som gir premiumfølelsen innvendig og utvendig.

Se video av A3 e-tron på veien i Oslo nederst!

audi a3 e tron hybrid

50 km elektrisk rekkevidde på A3 e-tron Foto: Erik Arnesen Bryn

Miljøvennlig og kostnadsbesparende, elektrisk rekkevidde på 50 km

Med elektrisk rekkevidde på opptil 50 km, vil den daglige kjøringen kunne gjøres på strøm for de fleste. Med Audi A3 e-tron får du 204 hestekrefter til prisen av 125 hk.

 

audi a3 e tron hybrid

Du sparer miljø og penger ved å velge A3 e-tron. Foto: Erik Arnesen Bryn

Se utvalget av nyere brukte Audi A3 e-tron her: 

Audi A3 e-tron: Favoritt i test

Da bilmagasinet Motor (NAF) testet A3 e-tron, skrev de:

«Det er flere ting som gjør Audi A3 til en favoritt for flere i testlaget: Det ladbare hybriddrivverket gir en god avgiftsrabatt i Norge. Med en bensinmotor på 150 hester og en elmotor på 102 hester, har du til sammen 204 hester å rutte med, det gir en sportslig kjørefølelse. Det gir raske akselerasjoner både fra 0-100 km/t (vi målte 8 sekunder) og i forbikjøringer. Men det har også å gjøre med at batteripakken på 8,8 kWh gir deg mulighet til å kjøre de fleste daglige småturer på strøm.»

audi a3 e tron

Den sportslige følelsen og gode elektriske rekkevidden fremheves i tester av Audi A3 e-tron Foto: Erik Arnesen Bryn

 

 

Enkel og hurtig lading

Audi A3 Sportback e-tron er utstyrt med Audis hurtiglader som standard. Ladeutstyret er ukomplisert å bruke.  Når den kobles til en industrikontakt, lades bilen opp på bare litt mer enn to timer. Du kan også lade på offentlige ladestasjoner langs kjøreruten, ved bruk av ladekabel for ladestasjoner, som kan fås som tilleggsutstyr. Alternativt kan du lade med strømkabelen, som settes i en stikkontakt der du måtte komme over en. En full opplading tar mellom to og fire timer.

  • Maks. hastighet: 222 km/t
  • Akselerasjon 0-100 km/t: 7,6 s
  • Elektrisk rekkevidde: inntil 50 km
audi a3 e tron

Den stilige grillen på Audi A3 e-tron er kanskje noe av det som gjør den så populær blant nordmenn Foto: Erik Arnesen Bryn

 

 

 

Kilder: motor.no, audi.no