Personvernerklæring Erik Arnesen Bryn AS 

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Erik Arnesen Bryn AS samler inn og bruker personopplysninger. 

Erik Arnesen Bryn AS, ved daglig leder, er  behandlingsansvarlig  for virksomhetens  behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).  

Behandling av personopplysninger på blogg.eabryn.no 

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Erik Arnesen Bryn AS sin behandling av personopplysninger på blogg.eabryn.no, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke  fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. 

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift og utvikling av nettsted, lagres på egne servere. Det er kun oss og de relevante leverandørene som har tilgang til opplysningene som samles inn. En egen databehandleravtale mellom oss og leverandørene regulerer hvilken informasjon leverandørene har tilgang til og hvordan den skal behandles. Våre leverandører skal ikke dele dette med tredjepart.

All behandling av personopplysninger (som innsamling, registrering, lagring, utlevering) er underlagt særskilte regler. Vi er ansvarlige for å behandle personopplysningene dine i samsvar med gjeldende regler. 

Under finner du informasjon om følgende: 

  1. Hva skjer med dine data når du kontakter oss 
  2. Hva skjer med informasjon vi får om deg når du bruker våre nettsider – informasjonskapsler / cookies 
  3. Hva bruker vi informasjonen til 
  4. E-post  
  5. Mitt Bilhold-appen 
  6. Hvem deler vi informasjonen med og kan de bruke den 
  7. Hvor lenge blir opplysninger om deg lagret 
  8. Deling av innlegg fra blogg.eabryn.no 
  9. Dine rettigheter 
  10. Slik kan du henvende deg for å få utlevert eller slettet dine opplysninger 

 

1.Når du kontakter oss 

Når du kontakter oss via skjema, e-post eller telefon, vil vi lagre din henvendelse inkludert kontaktinformasjon. Vi bruker denne informasjonen kun til å kontakte deg angående det du har oppgitt i henvendelsen.  

Erik Arnesen Bryn benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling som skjer som en del av et kundeforhold logges i vårt CRM-system. Korrespondanse vil som hovedregel oppbevares i 5 år før sletting, da våre varer som oftest har en reklamasjonsfrist på 5 år. Vi har databehandleravtale med Moller Mobility Group (eier av vårt CRM-system og vår telefonløsning) som stadfester forpliktelse til å følge gjeldende lovgivning for personvern. 

Erik Arnesen Bryns medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer. 

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post. 

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post. 

2.Opplysninger vi får gjennom bruk av nettsidene:  

Erik Arnesen Bryn samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på blogg.eabryn.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. 

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form.  

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) 

 

Cookie  Formålet med behandlingen  Hvilken informasjon lagres  Hvem er behandlingsansvarlig  Hvem er databehandler  Hvor lenge lagres informasjonen 
datr  Måling av annonseeffekt via Facebook  Kryptert Facebook ID og nettleser ID. For å identifisere facebook-brukeren for målrettede annonser og administrere påloggingsprosessen.  Erik Arnesen Bryn AS  Facebook  3 måneder 
fr  Måling av annonseeffekt via Facebook  Kryptert Facebook ID og nettleser ID. For å identifisere facebook-brukeren for målrettede annonser og administrere påloggingsprosessen.  Erik Arnesen Bryn AS 

 

Facebook  3 måneder 
_ga  Brukes for å skille mellom ulike brukerne  Alt du gjør i nettsiden og brukes for å skille mellom ulike brukere, unntatt sensitiv informasjon som personnummer og kredittkortnummer  Erik Arnesen Bryn AS 

 

Google Analytics  38 måneder 
_gid  Brukes for å skille mellom ulike brukerne  Alt du gjør i nettsiden og brukes for å skille mellom ulike brukere, unntatt sensitiv informasjon som personnummer og kredittkortnummer  Erik Arnesen Bryn AS 

 

Google Analytics  24 timer 
_gat  Brukes for å begrense antall forespørsler  Alt du gjør i nettsiden og brukes for å skille mellom ulike brukere, unntatt sensitiv informasjon som personnummer og kredittkortnummer  Erik Arnesen Bryn AS 

 

Google Analytics  1 min 
_dc_gtm_UA-43627604-1  Brukes for å skille mellom ulike økter  At du som bruker er inne på netetstedet flere ganger med samme nettleser. Det samles ingen sensitiv infomrasjon.    Erik Arnesen Bryn AS 

 

Google Analytics  1 min 
_gac_UA-43627604-1  Brukes for å hente kampanjeinformasjon  Brukes til å koble besøk på nettstedet sammen med AdWords-kampanjen som det ble klikket på.   Erik Arnesen Bryn AS 

 

Google Analtyics  3 måneder 
_hjIncludedInSample  Brukes for å vise Hotjar om brukeren er inkludert i datasamlingen knyttet til verktøyet, eller ikke  Lagrer sesjonsdata  Erik Arnesen Bryn AS 

 

Hotjar  12 måneder 

 

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. 

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre du, som bruker, både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.
Du kan reservere deg mot målrettede Google Display Network annonser her: https://www.google.com/settings/ads 

Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i din nettleser.  

 Les mer om hvordan du administrerer cookies her 

3.Dette bruker vi opplysningene til 

  • Markedsføring: For å tilby deg mest mulig relevant informasjon, bruker vi din egen adferd (som hva du har klikket på, hvilke artikler du har lest) og adferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg. 
  • Statistikk og markedstrender: For å forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre, fører vi statistikk og kartlegger markedstrender. Så langt det er mulig gjør vi dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjon er knyttet til akkurat deg.  
  • Forhindre misbruk av tjenestene våre

 4.E-post og telefon

Erik Arnesen Bryn benytter e-post som en del av det daglige arbeidet. Relevante opplysninger som fremkommer av e-postutveklsing som skjer som en del av et kundeforhold logges i vårt CRM-system (se punkt 9). Korrespondanse vil som hovedregel oppbevares i 5 år før sletting, da våre varer som oftest har en reklamasjonsfrist på 5 år. Vi har tredjepartsavtale med Moller Mobility Group som stadfester forpliktelse til å følge gjeldende lovgivning for personvern. Ta kontakt med kundesenter Moller Mobility Group her, dersom du har spørsmål om dine personopplysninger.  

Den enkelte medarbeider i Erik Arnesen Bryn er ansvarlig for å slette e-poster som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kolleger.  

Sensitive opplysninger skal ikke sendes med e-post.  

Våre telekommunikasjonstjenester leveres av Telenor, via Moller Mobility Group. Telenor er behandlingsansvarlig etter personvernreglene.

5.Mitt Bilhold-appen  

Mitt Bilhold-appen eies og ivaretas av Harald A. Møller / Moller Mobility Group. Dataene skal slettes når kontoen er inaktiv. Kontoen skal anses for å være inaktiv dersom en bruker sletter kontoen eller 24 måneder etter at kontoen sist ble brukt.  

 

For henvendelser angående Mitt Bilhold-appen – ta kontakt med kundesenter Moller Mobility Group her  

6.Hvem deler vi opplysningene med 

Vi deler opplysninger samlet inn på vårt nettsted med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, som leverandør av IT-systemer, CRM og analyseselskap. Vi inngår avtaler med de aktuelle tredjepartene som hindrer dem i å bruke opplysningene til andre formål.  

7.Hvor lenge lagrer vi opplysningene 

Kontaktinformasjon ved markedsaktiviteter: 6 måneder 

Korrespondanse 5 år eller så lenge kundeforholdet varer 

Der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du når som helst trekke dette tilbake. 

 8.Deling av innlegg fra blogg.eabryn.no

Når du deler innlegg fra vårt nettsted på et nettsamfunn, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos oss. 

9.Dine rettigheter 

På visse vilkår kan du be oss om å: 

  1. Gi deg nærmere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger 
  2. Gi deg en kopi av de personopplysninger som du har gitt oss
  3. Oppdatere dine personopplysninger
  4. Slette opplysninger som vi ikke lenger har rettslig grunnlag for å behandle 
  5. Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger 
  6. Gi deg opplysninger som du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller overføre dataene direkte til en annen leverandør 

Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet. 

10.Kontakt oss 

Dersom du har spørsmål eller oppdateringer vedrørende opplysninger om deg, kan du kontakte oss på: 

Nettstedets eier og kontaktopplysninger 

Navn: Erik Arnesen Bryn AS
Org. nr.: 976 547 551
E-post: post@eabryn.no 
Telefonnummer: +47 24 03 27 00 

Mitt Bilhold: kontakt kundesenter Moller Mobility Group her  

*Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Eksempler er navn, adresse, epostadresse, kjøpshistorikk, informasjon om interesser.