Volkswagen

Volkswagen e-up! er en lur by-elbil

Av 23. september 2021 No Comments
e-up! rekkevidde

Volkswagen e-up! er en praktisk elbil for deg som bor i byen

VW e-up! har en rekkevidde som går fra 133 og inntil 259 kilometer. Priser fra kr. 230 200,-. Se kampanje på e-up her.

Dersom du ønsker prøvekjøring, finner du et kontaktskjema nederst i artikkelen. Med e-up! får du en liten VW-elbil som er både praktisk og stilig. Du manøvrerer lett rundt i tette bystrøk og smetter inn i små parkeringsluker.

e-up rekkevidde

Du manøvrerer enkelt rundt i byen med en liten e-up Foto: Erik Arnesen Bryn

VW e-up! rekkevidde og plass

Den praktiske by-elbilen har fått ny rekkevidde på opptil 259 kilometer. Da kan du ta mange turer uten å tenke på lading.

e-up! er en liten VW elbil, men overraskende romslig innvendig. Her har du ingen problem å plassere hele familien ifølge bilmagasinet Broom:

Foran er plassen veldig bra. I baksetet er det trangere, men det holder faktisk for fire voksne, så lenge de i forsetene ikke overdriver beinplassen altfor mye. Broom.no

Den lille elbilen har plass til to passasjerer i baksetet, noe som gjør setene mer komfortable, enn om de skulle vært delt i tre. Bagasjerommet på 250 liter tar barnehagesekker og handleposer. Den takler også bagasjen til en liten helgetur.

e-up rekkevidde

En liten elbil som er perfekt for daglige småturer. Som for eksempel henting og bringing til barnehage Foto: Erik Arnesen Bryn

Slik lader du din e-up! og bevarer rekkevidden

VW e-up! rekkevidde ble oppdatert i 2020. Om du har e-up! med 133 kilometer rekkevidde, eller om du ønsker utgaven med oppdatert rekkevidde på 259 kilometer, kan du lade din e-up! via en veggboks (spesiallader for elbil) eller hurtiglader. Her kan du lese mer om ladeboks.

Volkswagen skriver at e-up! leveres med batterigaranti og kapasitetsgaranti som gjelder i åtte år/160 000 kilometer, ut i fra det som inntreffer først. I denne perioden garanteres det at batterikapasiteten ikke skal falle under 70 prosent.

Du lader fra 0 til 80 prosent batterikapasitet på én time, inntil 403 kiloWatt. Din elbils rekkevidde kan påvirkes avhengig av kjørestil og andre faktorer som for eksempel temperaturer. Les mer: Unngå rekkeviddeangst med disse triksene.

Dersom du lurer på pris på e-up! kan du finne den her.

e-up rekkevidde

Du kan fjernstyre- og overvåke eksempelvis lading og kapasitet Foto: Erik Arnesen Bryn

Les mer: Alt du behøver å vite om lading av elbil.

e-up rekkevidde blant oppdateringene fra 2020

Rekkevidden til elbilen fikk et løft i 2020. VW e-up! fikk også en klassisk facelift i 2016, med nye lykter, farger, interiør og felger, samt nytt infotainmentsystem. Bilen har nettilgang og mange av bilens funksjoner kan på en enkel måte fjernstyres med Car-Net e-Remote. Med denne smarttelefonappen kan du for eksempel fjernstyre temperaturen i bilen, kontrollere batteriets ladenivå eller styre ladingen. Du kan dessuten se hvor bilen er parkert, om du har husket å slå av lysene og om dørene er låst. Du kan også hente ut nyttige data som forbruk, rekkevidde og ladeinformasjon.

Her finner du alle onlinetjenester fra Volkswagen.

VW elbilen har også City nødbrems som en del av sitt standardutstyr. Hvilke oppdateringer som eventuelt vil gjøres med denne oppdateringen av e-up! som for eksempel interiør eller flere funksjoner er ennå ikke opplyst.

e-up rekkevidde

Du bestemmer selv hvor raskt du vil lade batteriet – hurtiglading går på en halvtime Foto: Erik Arnesen Bryn

 

Kilder: volkswagen.no, broom.no

 

 

 

Har du spørsmål? Kontakt oss uforpliktende her: