Volkswagen

Volkswagen elbiler

VW elbiler

VW elbiler – Hvilke elbiler kan Volkswagen tilby 

Her får du en rask oversikt over alle elbiler fra Volkswagen – både tilgjengelige elbiler, og de vi kan se frem til.

 

VW elbiler: Volkswagen e-up!

Denne elbilen fra VW har en rekkevidde på 285 km. Ved hurtiglading lades bilen på under 30 minutter.

e-up! er en liten elbil, men den byr på mye plass. Det er for eksempel ikke noe problem å plassere en familie på fire i bilen ifølge en test utført av bilmagasinet Broom:

Foran er plassen veldig bra. I baksetet er det trangere, men det holder faktisk for fire voksne, så lenge de i forsetene ikke overdriver beinplassen altfor mye. Her kan du lese mer om pris på e-up!.

Elbilen har plass til to passasjerer i baksetet, noe som gjør setene mer komfortable, enn om de skulle vært delt i tre. Bagasjerommet tar barnehagesekker og handleposer, eller bagasjen til en liten helgetur, med et volum på 250 liter. Her kan du lese mer om e-up!.

e-up

Volkswagen e-Golf 

Elbilen har en elektrisk rekkevidde på inntil 229 km. Det betyr at du som bor i by også kan komme deg elektrisk på tur til fjell og natur. Er du på langtur, kan du i løpet av en pause på 15-30 minutter hurtiglade batteriet til 80% kapasitet.

Bagasjerommet til elbilen rommer 341 liter. Hva betyr det? Man får plass til for eksempel barnevogn og bagasje på størrelse med ryggsekker og bager rundt vognen. Om man ikke har med vogn, er det plass til to store kofferter. Når man skal på lengre langturer og kjører fullpakket, kan det derfor lønne seg å bruke en takboks i tillegg, slik at man får med seg det man har behov for. Her kan du lese mer om e-Golf og 6 grunner til at flere nordmenn velger dette som eneste bil i husstanden.

Hvorfor velge e-golf

ID.3 det nye kapittelet

Dette er elbilen som på sikt erstatter e-Golf og blir den neste helelektriske bilen fra Volkswagen. ID.3 er også den første bilen ut fra Volkswagen sin nye modellserie som kalles ID.-familien.

Volkswagen ID.3 1ST vil ha en estimert rekkevidde på 420 km. Bagasjeromsvolumet vil være på 385 liter – altså større enn i e-Golf. Dette er på grunn av MEB-plattformen (bilde av plattformen) som lager ekstra god plass til sine fire passasjerer og løser opp mye plass til bagasje. Elbil 24 har også målt bagasjerommet for de som ønsker detaljer:

  • Lengden og bredden nede ved gulvplaten er 80 x 102 cm.
  • Lengde oppe ved hattehyllen: 47 cm.
  • Høyde fra gulvplaten til hattehyllen: 43 cm.

Her kan du lese mer om ID.3 1ST.

volkswagen id 3 1st

 

Nysgjerrig på Volkswagen sin nye modellserie med elektriske biler? Her kan du lese om hele ID.-modellserien.

Vi holder deg gjerne orientert om Volkswagen sine elbiler, ta uforpliktende kontakt med oss her:

     

    Kilder: Volkswagen