Volkswagen

Passat stasjonsvogn som firmabil

Firmabil

Hvorfor velge Passat som firmabil?

Firmabil er noe flere av oss vurderer på et tidspunkt. Spørsmålet som melder seg er om det er en løsning som lønner seg. Reiser du mye i jobb, har en hektisk hverdag og behøver en stabil og pålitelig bil som også gir deg god plass, blir typen bil også en viktig faktor. Her får du nyttig informasjon fra Roar Pettersen som har hatt VW Passat 2.0 TDI som firmabil i to år.

VW Passat stasjonsvogn, slik er modellen som firmabil

Firmabil

Salgskonsulenten fra Bama er blitt glad i sitt kontor på hjul, Foto: Roar Pettersen

Roar Pettersen arbeider som salgskonsulent for Bama Gruppen AS, og bruker bil mye i jobbsammenheng. Han endte opp med å velge en Passat 2.0 TDI business line. Her er hans erfaringer med valget av modell og det å ha en firmabil.

– Dette er min syvende firmabil. Tidligere valg har gjerne falt på VW-modeller som blant annet Touran og Tiguan. Årsaken er nok rett og slett fordi jeg er en VW-mann. Helt siden min første bil som var en knall rød Golf GTI 86-modell, har jeg vært begeistret for merket, forteller en entusiastisk Pettersen.

Passat er en meget god bil i alle sammenhenger for meg. Jeg kjører mellom 70-100 mil i uken jobbmessig, så du kan trygt kalle den for mitt kontor. Roar Pettersen, salgskonsulent for Bama Gruppen AS

Volkswagen stasjonsvogn, “Passat 2.0 TDI er mitt kontor”

Motor.no har beskrevet VW Passat slik i en av sine anmeldelser av stasjonsvognen:

Trygge, forutsigbare egenskaper. Passat er nett og smidig på veien og viser god trygghet og forutsigbarhet på glatte vinterveier. Skulle du miste festet, griper de elektroniske hjelperne effektivt inn og roer gemyttene.

Roar valgte Passat ut i fra praktiske behov og pris:

– Grunnen til det ble Passat hos Erik Arnesen, var at det var her jeg fant det beste tilbudet ut i fra mitt budsjett. Ingen var i nærheten av å matche, så da ble valget enkelt. I tillegg har jeg blitt fulgt godt opp også etter jeg tok med meg bilen hjem. Nå har jeg hatt bilen siden juli 2019, og per 18. februar har den gått 72.000 kilometer uten driftsbrudd. Passat er en meget god bil i alle sammenhenger for meg. Jeg kjører mellom 70-100 mil i uken jobbmessig, så du kan trygt kalle den for mitt kontor.

Se kampanje på Passat her: 

Firmabil

Passat har god fremkommelighet og god innvendig plass, Foto: Roar Pettersen

Roar er fornøyd med fremkommeligheten på veiene på Vestlandet, samt at han ikke behøver å bekymre seg for dårlig plass.

– VW Passat er en fantastisk tight og fin bil som passer ypperlig på trange, smale og bratte Vestlandsveier. Det er også et veldig pluss at jeg enkelt får plass til kampanje-produkter og reklamemateriell i bilen. Med den spreke 2.0 TDI-motoren med 150 hestekrefter, passer den godt til mitt bruk. Privat bruker jeg bilen som alle andre. For eksempel med kjøring av campingvognen min. Bilen drar meget godt på grunn av motoren og stasjonsvognens gode kjøreegenskaper.

Firmabil

On the road again… Roar Pettersen er mye på veien i sin jobb som salgskonsulent for Bama-Gruppen. Passat fungerer godt som et rullende kontor for ham, Foto: Roar Pettersen

Firmabil som lønnsom løsning

For Roar har også firmabil blitt det smarteste alternativet for hans hverdag, ikke minst fordi det er en løsning som lønner seg for ham.

Jeg vil anbefale alle som ligger på et slikt forbruk i året jobbmessig å sjekke ut firmabil vs kjøring på km med egen bil. Roar Pettersen, salgskonsulent for Bama Gruppen AS

– For meg og mitt bruk av bilen lønner det seg med firmabil. Jeg ligger som regel på over 40.000 km i yrkeskjøring på ett år, derfor lønner det seg for min del da jeg også kjører en del privat. I tillegg er det meget behagelig å slippe å tenke på «drift» av bilen. Jeg følger opp service og alt det nødvendige, men Bama har også full kontroll over det økonomiske aspektet på bilen. Jeg vil anbefale alle som ligger på et slikt forbruk i året jobbmessig å sjekke ut firmabil vs kjøring på km med egen bil. For min del så var det aldri tvil den gang jeg bestemte meg for firmabil. Skal du ha ny firmabil? Les mer her om Volkswagen firmabil: 

Han legger også vekt på hvordan bilen fungerer godt både i jobb- og i privat sammenheng.

– Bilen kan trygt anbefales som firmabil på grunn av den store og gode plassen , stabile kjøreegenskaper, og ikke minst som familiebil. Passat er en romslig og god bil rett og slett.

Firmabil

Salgskonsulent Roar Pettersen har hatt mange gode turer med sin firmabil VW Passat. Valget på firmabil har vært et godt valg for Roar, Foto: Roar Pettersen

Vurdering av VW Passat stasjonsvogn

Avslutningsvis har Motor.no tidligere skrevet dette om kjøreegenskapene til Passat:

De automatiske fjernlysene (LED) er verdt å trekke fram som et komfortelement, for de er fantastiske. Her setter du på fjernlysene og lar lyssystemet ta seg av resten av jobben. De blender ikke bare opp og ned av seg selv, men de luker bort møtende biler eller biler foran i lyskjeglen, slik at du har best mulig lys til enhver tid. Dette fungerer meget bra!

Passat ble belønnet med fem av fem mulige stjerner og fikk 85 prosent score for voksnes sikkerhet, 87 prosent for barn, 66 prosent for fotgjengersikkerhet og 76 prosent for sikkerhetsassistenter. Passat har et tilfredsstillende nivå av sikkerhetsutstyr som standard og mye å velge mellom på listen over ekstrautstyr. Vi synes adaptiv cruisekontroll med nødbremsassistent er noe alle burde huke av for.

 

Les også om firmabilskatt her: 

 

Vurderer du firmabil eller har du andre spørsmål? Kontakt oss helt uforpliktende her:


     

    Kilde: Volkswagen Norge, Motor.no