Volkswagen

5 grunner til å velge Golf GTE hybrid

Golf GTE hybrid

Golf GTE ehybrid

Fakta om Golf GTE hybrid

 • Ladbar hybrid med inntil 64 km elektrisk rekkevidde
 • Når de to motorene jobber sammen, akselererer Golf GTE fra 0 til 100 km/t på bare 6,7 sekunder
 • Topphastighet på 225 km/t
 • Når motorene samarbeider, oppnår de en systemeffekt på 245 hk
 • Dreiemoment på inntil 400 Nm
 • 3 ulike hybrid-moduser
 • 1 ren elektrisk modus for når du for eksempel kjører i byen
 • Med en hjemmeladeboks (ekstrautstyr) og på offentlige ladestasjoner kan du med AC lading lade med Mode 3 type 2 ladekabelen på 3 timer og 40 minutter.
 • LED-tåkelys hjelper deg ved vanskelig sikt

Ingen tvil om at plug-in hybrid er populære biler blant oss nordmenn. Miljøhensyn og kostnadsbesparelser er opplagte fordeler, og et voksende utvalg gjør hybridbiler aktuelle for flere.

Den ladbare hybriden Golf GTE eHybrid er en av VW plug-in hybridene mange nordmenn velger. Mer motor for pengene, full oversikt over forbruk og et sportslig fresht design er noen av fordelene VW fronter om sin ladbare hybrid. Sammenlignet med VW sine elbiler, skriver Finansavisen i sin omtale av Golf GTE eHybrid 2020, at den: Kan friste vel så mye.

Her kan du se noen av grunnene hvorfor.

5 grunner til å velge VW Golf GTE ladbare hybrid

1.Mer motor for pengene: avgiftene på elmotoren er fortsatt lavere enn på bensin- og dieselmotorer. Du får derfor flere hestekrefter med en Golf GTE ladbare hybrid, som består av både elmotor og bensinmotor, enn med en tilsvarende bil som kun er drevet på bensin eller diesel.

Golf GTE hybrid

GTE hybrid fra VW har en rekkevidde på 64 km, Foto. Volkswagen

2.Boost kraften når du trenger det: Trykk på GTE-knappen og få maksimal motoreffekt. I GTE-modus kombineres kraften fra begge motorene, noe som gir en ekstra boost. 0 til 100 km/t går på bare 6,7 sekunder.

Rekkevidde på hybriden VW Golf GTE eHybrid

3.Full kontroll med drivstoffbruk: Premium kjørecomputer og instrumentpanel gjør at du raskt og enkelt ser om du bruker bensinmotoren, elmotoren, boost eller rekuperasjon (at energien som oppstår ved bremsing lades i batteriet). Derfor vet du alltid hvilken motor som brukes, og om den forbruker eller gjenvinner energi. VW Golf GTE har en rekkevidde på 64km.

Golf GTE hybrid

Du har full kontroll og oversikt med premium kjørecomputer og instrumentpanel Foto: Volkswagen

4.Fresh design: Golf er Norges mest solgte bil gjennom tidene. GTE hybrid bærer et moderne design med skarpe linjer. Den ladbare hybriden får et ekstra fresht uttrykk med de blå detaljene, som er unike for VW GTE-modellene.

Golf GTE hybrid

Blå GTE detaljer, her i lyktene Foto: Erik Arnesen Bryn

 

5.Best over tid: VW Golf er Norges mest solgte bil gjennom tidene! Golf er en favoritt blant nordmenn, og gjør også annenhåndsverdien stabil. Se kampanje på Golf GTE hybrid her: 

 

Videoen er av forrige utgave av Golf GTE hybrid.

Her kan du se flere hybrider fra Volkswagen.

Se vårt utvalg av brukte Golf GTE her.

 

Har du spørsmål? Kontakt oss helt uforpliktende her:

   

  Kilder: Volkswagen.no, Finansavisen.no