NyttekjøretøyVolkswagen

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. BUZZ – Folkevognbussen kommer tilbake

Volkswagen ID. BUZZ: Nå relanseres selveste ikonet folkevognbussen, og for mange kjent som hippie-bussen i elektrisk form! ID. BUZZ vil vekke nostalgiske følelser i mange av oss, og er i øyeblikket en konseptbil vi kan vente i 2022.

vw i.d buzz

Nostalgi? «Et kulturelt statement i California på sekstitallet», ifølge Herbert Diess i VW Foto: Volkswagen / konseptutgave av volkswagen id buzz

Volkswagen ID. BUZZ – Smart flerbruksbil

Volkswagen ID. BUZZ er en aldri så liten plass-sensasjon med inntil 7 eller 8 seter, to bagasjerom (ett foran og ett bak), stor fleksibilitet og alt det en familie trenger for å dra på tur.

volkswagen id buzz

Behagelig å dra på langtur med fleksibiliteten på innsiden av ID. BUZZ Foto: Volkswagen / konseptutgave av bilen

 

Volkswagen ID. BUZZ

ID. BUZZ blir en smart familiebil og flerbruksbil. Enten du vil ha komfort for fem eller utnytte plassen med åtte personer eller bruke den som praktisk bil i hverdagen, Foto: Volkswagen

Rekkevidde og rask lading på ID. BUZZ

Volkswagen melder om en forventet elektrisk rekkevidde for ID. BUZZ på omkring 5-600 km, men dette er fortsatt kun målt i NEDC og ikke etter dagens krav: WLTP.

Volkswagen ID. BUZZ kan lades via induksjon (en plate i bakken som du parkerer bilen over) eller vanlig ladekabel. Innen en halvtime vil batteriet være ladet til 80 % kapasitet.

Les mer om ID.-modellserien fra Volkswagen her: 

Volkswagen ID. BUZZ

Interiøret og teknologi i ID. BUZZ, Foto: Volkswagen

Selvkjørende elbil

Ved å dytte lett på rattet, forsvinner det inn i instrumentpanelet og elbilen er selvkjørende.  Volkswagen ID. BUZZ holder selv oversikt over trafikk og omgivelser, via laser-scannere, kameraer, ultralyd, radarer og trafikkdata på internett.

Volkswagen ID. BUZZ

Konseptbilen ID. BUZZ vekker den nostalgiske bussen til live igjen helt elektrisk, Foto: Volkswagen

Den er lekende lett å kjøre fordi alt skjer så intuitivt. Det er ikke lenger knapper eller brytere på førerplassen. Her holder det med en lett berøring på berøringsfeltet på rattet for å betjene funksjonene, og legge ut på ditt neste eventyr.

Har du spørsmål om ID. BUZZ eller andre Volkswagen-modeller? Kontakt oss helt uforpliktende her:

     

     

    Kilder: Volkswagen, volkswagen-newsroom.com