Volkswagen

ID.Life konsept blir mye mer enn en smart elektrisk bybil

Av 25. november 2021 No Comments
Volkswagen ID. Life

Volkswagen ID.Life konsept er en liten elbil med det lille ekstra

På utkikk etter elektrisk bybil med det lille ekstra? Da kan Volkswagen ID.Life konsept være rett elbil. Men du må smøre deg med tålmodighet. Den lille elbilen dukker ikke opp før den lanseres i 2025.

Volkswagen ID. Life

Den lille bybilen kan også brukes som ditt eget private underholdningssenter hvor du kan se filmer og game, Foto: VW

Behøver du en elektrisk bybil nå, kan lille e-up! være et alternativ. 

Volkswagen forklarer at tanken bak den elektriske bybilen er at flere skal ha mulighet til å kjøpe en elbil, og de frir spesielt til dere som befinner dere i den yngre målgruppen. I dette legger de ikke bare opp til en rimelig elbil, men også at ID.Life skal være en elbil som skal kunne oppleves.

The vision of a fully electric small car for the urban environment is centred around people and communal experiences. The concept car combines sustainability and digitalisation with extremely flexible usage: the ID.LIFE can become a mini cinema or a gaming centre, for instance, or simply be used for relaxing in the open air. Volkswagen

Elektrisk bybil og kjørende underholdningsplattform med forhjulstrekk

Volkswagen ID. Life

Volkswagen ID.Life konsept er en smart bybil som blir tilgjengelig for enda flere. Særlig dere i den yngre målgruppen som vil kunne integrere elbilen i deres hverdag på flere nivå, Foto: Volkswagen

Volkswagen ID.Lide er en liten bybil med solid rekkevidde:

  • Forhjulstrekk.
  • 172 kiloWatt elektrisk motor.
  • Den lille elbilen akselerer fra 0-100 kilometer i timen på 6,9 sekunder.
  • Batteriet på 57 kiloWattimen gir en rekkevidde på opptil 400 kilometer.

Volkswagen ID.Life er delvis  bygget av resirkulerte og naturlige materialer, og deler av interiøret består av 100 prosent resirkulerte PET-flasker. Dekkene er blant annet laget av bio-olje og naturlig gummi.

Volkswagen ID. Life

Dette er elbilen som skal kunne frakte deg enkelt rundt i urbane strøk, samtidig som du kan bruke den som din egen stue på veien, Foto: Volkswagen

 

Noe av det som kan bli ekstra artig med denne konseptmodellen er at den skal kunne omgjøres til en kino eller gaming-lounge på kort tid. Elbilen skal nemlig komme med gaming console og prosjektor som strekker seg fra panelet når du tar den frem. Andre gjenstander kan også kobles til 230 Volt/16 Ampere strømtilgang i interiøret.

Selve interiøret er fleksibelt på den måten at du kan slå ned både front og bakre seterad slik at du kan game, se film eller sove komfortabelt i bilen.

Volkswagen ID. Life

Her kan du enkelt ta kvelden om dere er på road trip, Foto: Volkswagen

Pris Volkswagen ID. Life konsept

Volkswagen skriver som nevnt at de vil gjøre elbilen tilgjengelig for enda flere med denne modellen. Prisen de legger ut som antydning i øyeblikket er 20.000 Euro, altså omkring 193.780 norske kroner. Hva endelig pris, rekkevidde, design og funksjoner blir på denne konseptmodellen gjenstår å se når Volkswagen ID.Life lanseres i 2025.

Les mer: Her er hele den elektriske ID.-serien fra Volkswagen.

 

Har du spørsmål? Kontakt oss uforpliktende her:


     

    Kilde: Volkswagen.com