Volkswagen

Volkswagen ID. Vizzion

ID. VIZZION

Volkswagen ID. Vizzion – konseptbil

Volkswagen ID. Vizzion er en av de første elbilene i verden som gir et innblikk i fremtiden. Da vil ikke rattet finnes lenger. Du trenger det ikke, siden du vil kunne styre alt intuitivt ved hjelp av bevegelses- og stemmestyring. Betjeningselementene i Volkswagen ID. Vizzion er virtuelle, og du ser alt med VR-briller.

I.D VIZZION

Uten ratt og pedaler i fremtiden? Foto: Volkswagen

Volkswagen ID. Vizzion 100% autonom

Den elektriske ID. -modellserien fra Volkswagen vil komme på markedet fra 2020 og fremover.  Volkswagen ID. Vizzion vitner om enda en ny æra, når den vises frem helt uten ratt og pedaler – med andre ord 100% autonom, eller selvkjørende. De første utgavene vil ha både ratt og pedaler (grunnet at infrastrukturen ikke er tilpasset autonome biler), men Volkswagen antar at bilen vil kunne operere fullstendig på egenhånd fra 2030. Les mer om ID.-modellserien her:

Volkswagen ID. Vizzion

Volkswagen ID. Vizzion | Foto: Volkswagen / konseptutgave av bilen

Volkswagen ID. Vizzion med 600 km rekkevidde og 305 hk

Rekkevidden på Volkswagen ID. Vizzion er anslått til 665 km og to motorer resulterer i en ytelse på 305 hk og 0-100 på 6,3 sekunder.

Familiebilen Volkswagen ID. Vizzion

Volkswagen ID. Vizzion er over 5 meter lang. Bilen fremstår som et godt valg for familier på opptil fire medlemmer – Vizzion er en fireseter.

id vizzion

Familiebil med fire fleksible seter

Som å ha «privatsjåfør»

Slik en privatsjåfør kjenner sin oppdragsgiver, vil Volkswagen ID. Vizzion kjenne bilens brukere. Kunstig intelligens (AI) sørger for at du kan bringes dit du skal, uten å gjøre noen verdens ting. Du har din egen profil, bilen gjenkjenner deg via ansiktsskanning, og vil videre gi deg den reiseopplevelsen du trives best med (tenk underholdning, temperatur etc).

I.D VIZZION

Ansiktsgjenkjenning sørger for at ID. VIZZION fungerer som en privatsjåfør

 

id vizzion

Et innblikk i fremtidens teknologi: elbilen I.D. CROZZ bygges for å også være selvkjørende og kommunisere med både budleveringer og omgivelser

Aldri mer barn som klager i baksetet?

Med Microsoft HoloLens, et verktøy som benytter augmented reality (AR), eller «utvidet virkelighet» har (innen den tid) iPad-trøtte barn noe nytt å rette oppmerksomheten sin mot. HoloLens kan for eksempel brukes som læreverktøy, underholdning, som navigasjon eller som et arbeidsverktøy.

 

Vil du holdes oppdatert på nyheter om ID.-modellserien? Fyll inn:


     

    Kilder: Volkswagen, volkswagen-newsroom.com