Volkswagen

Volkswagen ID

Volkswagen ID

Hvordan reservere Volkswagen ID

Reservasjon av Volkswagens nye elbil er åpen, og du kan sikre deg ditt eget eksemplar av den første modellen fra Volkswagens nye elbil-konsept – ID.

På Volkswagens nettside kan man forhåndsbestille bilen for et beløp på 10.000 kroner. Beløpet refunderes i sin helhet dersom man ønsker å kansellere forhåndsbestillingen.

PS! Faktaboks og lenke til forhåndsbestilling i bunnen av artikkelen.

Dette er Volkswagen ID.3 1ST

Intensjonen med konseptet ID. er introduksjonen til en Volkswagen som i større grad skal kunne etablere en velfungerende personlig profil for sin sjåfør. ID. står for intelligent design, identitet og visjonær teknologi.

Elbilen blir spesielt tilpasset det norske markedet. Den er en spesialmodell og vil tilbys i tre ulike og ferdige spesifiserte utstyrsversjoner. For å sikre deg din plass i køen når bestillingen åpner til høsten 2019 kan du Forhåndsbestille din Volkswagen ID.3 1ST her

Vår første elektriske modell vil passe utmerket for det norske markedet, ikke minst på grunn av rekkevidde, god innvendig plass og en konkurransedyktig pris i sitt segment, sier Edvardsen-Eibak, direktør for Volkswagen i Norge.

Hva er rekkevidden?

Volkswagen ID.3 1ST vil ha en estimert rekkevidde på 420 km, målt etter den nye WLTP-testsyklusen (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure).

Elbilen vil leveres med et batteri med 58 kWh nettokapasitet (62kWh brutto). Volkswagen har også satset på komfort for passasjerer som plasseres i baksetet, og har smelt til med ekstra plass slik at voksne også sitter komfortabelt bak.

Dersom du forhåndsbestiller ID.3 1ST, vil du også være en av de som får et spesialtilbud på ett års kostnadsfri lading på de offentlige ladestasjonene som er tilknyttet tjenesten We Charge (inntil 2000 kwh). IONITY er for eksempel en av ladeoperatørene som vil være tilknyttet tjenesten. Mer detaljert informasjon vil bli sluppet nærmere lanseringen av ID.3. 1ST.

 

Volkswagen ID

Foto: Volkswagen AG

Levering

Produksjonen av ID.3 1ST vil begynne ved slutten av 2019, og Volkswagen forventer at elbilen skal kunne leveres sommeren 2020.

Volkswagen ID.3 1ST kjenner deg igjen og blinker deg velkommen

Elbilen blinker deg i møte med sine LED-Matrix frontlys. Lyset kan styres via talekontroll, og vil kunne hjelpe deg med navigering og gi beskjed når du bør bremse. Laser-scannere, kameraer, ultralyd og radar holder oversikt over trafikk og fotgjengere, og teknologien forventes å bidra til dramatisk nedgang i trafikkulykker og kø.

Volkswagens langsiktige mål er et system som vil kunne skille mellom sine sjåfører i den grad at den vil forstå hvilket familiemedlem som setter seg foran rattet.

Volkswagen ID

Foto: Volkswagen AG

Volkswagens ID-familie

ID-familien bygges på en helt ny, spesialtilpasset plattform kalt Modular Electric Kit (MEB), der utgangspunktet er elektrisk drivlinje – i motsetning til å bygge elbil ut av tradisjonelle bensin- og dieselmodeller. Volkswagens ambisjon er å tilby prisgunstige elbiler med lang rekkevidde i ulike segmenter. Visste du at hippie-bussen blir elektrisk i 2022? Les mer om ID. BUZZ her.

 

Faktaboks:

Hvordan vil reservasjonen av min Volkswagen ID.3 1ST forløpe?

  • Fra og med 8. mai 2019 kan du forhåndsbestille elbilen
  • Estimert: Høsten 2019 kan du bestille din nye elbil
  • Estimert: Sommeren 2020 kan du hente din bil hos din forhandler

Forhåndsbestill din Volkswagen ID.3 1ST her

 

Ikke klar for å reservere? Da kan du kontakte oss helt uforpliktende her og vi vil hjelpe deg:

 

Kilder: Volkswagen Norge, Volkswagen AG