Volkswagen

Volkswagen Touareg plug-in hybrid

Volkswagen Touareg hybrid

Volkswagen Touareg hybrid

Volkswagen Touareg kommer som ladbar hybrid sen høst 2020  og Touareg R Phev er første modellen ut. Touareg hybrid har et batteri på 14,1 kWh som gjør det mulig å kjøre typiske pendler-distanser helelektrisk.

Volkswagen Touareg hybrid

Volkswagen Touareg plug-in hybrid, Foto: Volkswagen

Touareg Volkswagen: Kraftig hybrid.

Touareg R er den tredje plug-in-modellen fra Volkswagen, som følger i sporene etter Golf og Passat GTE. Dette blir derimot den første firehjulsdrevne modellen i Volkswagens rekke av hybrider.

Drivlinjen består av en V6 TSI bensinmotor med 340 hestekrefter, og en elektrisk motor med 136 hestekrefter. Så sant batteriet har tilstrekkelig ladenivå, starter nye Touareg R alltid i det helelektriske «E-MODE».

Når begge enhetene yter maksimalt med en boost-funksjon, er systemytelsen 460 hestekrefter, og dreiemomentet 700 newtonmeter, som betyr at den har god trekkraft og evne til å overvinne motstand. Denne kraften fører til at tillatt tilhengervekt er hele 3,5 tonn, noe som også håndteres i «E-MODE».

Volkswagen Touareg hybrid

Når begge enhetene yter maksimalt med en boost-funksjon, er systemytelsen 460 hestekrefter, Foto: Volkswagen

VW Touareg 2020: Har noe å komme med!

I følge Top Gears anmelder, har denne nye Touareg-modellen noe å by på utover at kun en simpel makeover. Anmelderen mener VW-modellen har grunn til å rope ut sin ankomst:

The Touareg has had its biggest makeover yet. Both inside and out it’s been thoroughly modernised and really has something to shout about. Often forgotten in favour of more exotic fare, the Touareg’s a hidden SUV hero .

Volkswagen Touareg hybrid

Interiøret på Volkswagen Touareg hybrid, Foto: Volkswagen

Volkswagen Touareg hybrid

Interiøret på hybriden, Foto: Volkswagen

Den kraftfulle drivlinjen med 700 Nm dreiemoment gjør at tillatt tilhengervekt er hele 3,5 tonn, noe som også håndteres i «E-MODE». Som verdens første plug-in-SUV kan Touareg R leveres med «Trailer Assist», altså assistert rygging med tilhenger.

Her kan du lese mer om Touareg fra 2018.

 

Har du spørsmål om Touareg eller andre Volkswagen-modeller? Kontakt oss helt uforpliktende her: